Webszerelem > A Nagy Coming Out, azaz Via = Darnyik Szilvia

Eljött a Nagy Coming Out ideje!

{ADSENSE-LUDAK-468x15-LINK} .

Eljött a Nagy Coming Out ideje!

by Webszerelem
{ADSENSE-LUDAK-728x90}

A 2010-ben tízéves Randivonal kezdeményezésére összefogtak az internetes társkeresők, hogy közösen járuljanak hozzá a modernkori társadalom egyik legnagyobb problémája, a gyermekéhezés megoldásához. Magyarország vezető társkereső oldala 10. születésnapja alkalmából szervezte meg a nem mindennapi összefogást, tudatosan a nyári szünetre koncetrálva: ebben az időszakban a közétkeztetés is szünetel, így az éhező gyerekek a tanítás alatt államilag biztosított meleg ételhez sem jutnak hozzá. A társkeresők felajánlásait a Gyermekétkeztetési Alapítványnak utalják át az akció végén.

Eljött a Nagy Coming Out ideje! :) Nem, nem jelentem be, hogy leszbikus vagyok (bocs, csajok ;)), de azért mégis coming outolok egyet, még akkor is, ha színt vallásomra szokatlan választás e kifejezés. De tetszik, úgyhogy marad... ;)

Szóval coming outolok, persze csak a rend kedvéért. Mert akit érint, az már úgyis rájött: nem Via néven anyakönyveztek. (Viaként első regényemet jegyzem, lévén a Webszerelem az internetes társkeresésről szól, az meg olyan nick neves műfaj.) És aki tovább nyomozott, vagy csak rádió, TV közelében volt, amikor némely interjúban elhangzott, az azt is tudja, hogy Via = Darnyik Szilvia. SzilVIA - ez benne a trükk, egy jóbarátom sokévvel ezelőtti találmánya. (Kösz, Finis.) Nah, ez a nagy hír...

Meg az, hogy weblapom, a DarnyikSzilvia.hu elstartolt a nagy Internet Galaxisba, mindannyiunk örömére. Mostantól ott frissülök.

Persze a Facebookon is maradok, sőt duplázok (Via, Darnyik Szilvia). És a Twitteren is csiripelek.

{ADSENSE-LUDAK-160x600}

Új tartalom