Webszerelem > Aznap esti találka

Aznap esti találka

{ADSENSE-LUDAK-468x15-LINK} .

Aznap esti találka

by Webszerelem
{ADSENSE-LUDAK-728x90}

:o)

Sziasztok!

Kedvet kaptam ehhez az egész webszerelem témához, miután elolvastam Via könyvét. Gondoltam, akkor már ide is felnézek, ha már ilyen sokat hallottam róla.
2 évvel ezelőtt időmet múlattam egyik péntek este egy általam imádott weboldalon, ahol a játék mellé chat-et is helyeztek a kedves webszerkesztők. Soha nem írtam oda, nem érdekelt. De aznap mégis megtettem....és a sok csellengő, nem válaszoló fiatal közül egy kiemelkedett a tömegből. Maszk-é. Végeláthatatlan beszélgetésbe kezdtünk, megtörtént a fényképcsere is, és mondhatom egyből beleszerettem. Igaz, féltünk, hogy nehogy valamelyikőnk csak egy viccelő internetbújó legyen, de elővettük maradék bátorságunkat és aznap este meg is ejtettünk egy találkát. Ismét hosszú beszélgetés kezdődött, ismét reggelig ettük egymás szavait. Azóta egy pár vagyunk, sőt, 2 hónapja össze is bútoroztunk és mondhatom, nagyon izgalmas. Az csak mázli volt, hogy az interneten ismerkedtünk meg, egyébként nem hiszem, hogy bármikor is találkoztunk volna. Pedig nem laktunk egymástól messze, mégis elkerült minket a véletlen találkozás lehetősége.

Én csak pozitív dolgokat tudok hozzáfűzni eme témához, hiszen csak ilyen tapasztalattal rendelkezem. Csapjatok bele, hiszen nem veszíthettek semmit, csak egy kis időt. Abból meg van bőven.
Sok szerencsét mindenkinek, legalább olyat, mint ami nekem volt aznap este :o)

Köszönöm magamnak, hogy azt tettem akkor, amit nem szoktam, és most eme tettemnek köszönhetem a páromat... :o)

Pusza

Vik

{ADSENSE-LUDAK-160x600}

Új tartalom