Webszerelem > Webszerelmes lakodalom

Egy internetes társkeresés sikertörténete

{ADSENSE-LUDAK-468x15-LINK} .

Egy internetes társkeresés sikertörténete

by Webszerelem
{ADSENSE-LUDAK-728x90}

Egy internetes társkeresés sikertörténete

2008. augusztusában, az Európa hajón örök hűséget fogad egymásnak két fiatal, akik az internetes társkeresők nélkül sosem találkozhattak volna, hisz korábban 170 km választotta el őket egymástól. Hogy ez miért hír? Hát mert történetükről könyv született, melyet 2008. júliusától Te is elolvashatsz. Via, a Webszerelem című true fiction szerzője őszintén ír az internetes ismerkedés buktatóiról és létjogosultságáról, miközben főhőse, a huszonéves ex-modell, médiamunkás lány történetén keresztül bepillantást enged a tucatnyi férfival szervezett webrandi sorozatba. És hogy pontosan mikor lesz a webszerelmes lagzi? Keresd a feliratot a jobbára a Lánchíd budai lábának közelében kikötött Európa hajón! Ha megtaláltad, itt szólj.

True fiction a távolságot legyőző szerelemről és az internetes társkeresésről

Ismerkednél az Interneten? Nem?! Még akkor sem, ha valaki megsúgná Neked, hogy az igazi 170 km-rel odébb lakik? Ja, hogy akkor inkább elutaznál oda, hogy szembejöhessen Veled? És mi van, ha a 'nagy Ő' épp nyaral? Vagy nem abba a klubba/kávézóba/sétálóutcára jár, ahol Te összefutni tervezel vele? Ha viszont regisztrálsz egy webes társkeresőn, előbb-utóbb leül a gépe elé, és ha tényleg egymásnak vagytok teremtve, a szűkített keresés segítségével a szoftver elédobja majd adatlapodat. Hogy szerinted a távkapcsolat nem működik? Lehet benne valami. De elképzelhető, hogy a Tőled 170 km-re élő 'nagy Ő' egy ideje azt fontolgatja, a Te lakhelyedre költözik, csak arra vár, legyen kiért, legyen kivel. Na, ha ekkor toppantok be egymás életébe, kész a happy end!

Többek közt erről értekezik Via nemrég megjelent Webszerelem című könyvében, melynek főhőse egy huszonéves médiamunkás lány, aki ex-modellkolléganője sikerén felbuzdulva regisztrál egy internetes társkeresőbe. A négyhónapnyi intenzív webrandizás során tapaszatal pro és kontra is, miközben praktikus felismeréseket tesz a műfajról, amely ma már nem egy szűk csoport hóbortja: Magyarországon félmillióan használják az ismerkedés online formáját. Legtöbbünknek pedig akad ismerőse, aki az interneten találta meg jelenlegi párját, sőt, sokan házassággal végződő webrandizásokról is beszámolnak...

A Webszerelem könyv is igaz történeten alapul, a regényírás eszközeit hívva segítségül szól a webes társkeresésről pro és kontra, miközben bemutatja, hogyan használhatjuk úgy ezt az eszközt, hogy valóban társra találjunk a segítségével.

Már kapható!

A könyv 2008. július 1-től 3D-ben is ott van a könyvesboltok (Alexandra, Libri, Fókusz Könyváruház stb.) és a hipermarketek (TESCO, Cora, Auchan) polcain. Persze az internetről (Bookline.hu, Alexandra.hu, Libri.hu, Fókusz Online, VELVET Pláza stb.) továbbra is kedvezményesen rendelhető. A könyv bolti ára 2 999 Ft, de a kiadótól (WhySoft) 30%-os kedvezménnyel, azaz már 2 099 Ft-ért megvásárolhatod itt, a könyv hivatalos weblapján.

A Webszerelem könyv hivatalos weblapja:
Webszerelem.hu

A Webszerelem könyv médiatámogatói:
NLCafe.hu, Párom.hu, Szeretlek.hu, HazaiDivat.hu

{ADSENSE-LUDAK-160x600}

Új tartalom