Webszerelem > Augusztus 9-én volt a Webszerelem regényhőseinek esküvője

2x is kimondták a boldogító igent

{ADSENSE-LUDAK-468x15-LINK} .

2x is kimondták a boldogító igent

by Webszerelem
{ADSENSE-LUDAK-728x90}

2x is kimondták a boldogító igent


Augusztus 9-én volt a Webszerelem regényhőseinek esküvője2008. augusztus 9-én az Európa hajón örök hűséget fogadott egymásnak a Webszerelem könyv két főhőse. Nem, ez nem mese, ez a való: Viát a főváros XIII. kerületének plébániatemplomában vezette oltár elé Arab Herceg, hogy aztán hosszú sorokban kígyózó, vadul tülkölő autókonvojukkal, a járókelők lelkes integetése közepetette átvágjanak a belvároson, és az Európa hajó fedélzetén, anyakönyvvezető előtt is igent rebegjenek. A lakodalom hajnali fél négyig tartott.

Az esküvő

Augusztus 9-én volt a Webszerelem regényhőseinek esküvőjeAz ara Daalarna ruhát viselt, de mert szeretett volna magánál tudni valamit Náray Tamástól is, akinek hajdan modellje volt, a nemzetközi hírű tervező szalonjából választott menyasszonyi bugyort magának. Koronára emlékeztető, Swarovski kövekkel és gyöngyökkel díszített kontya a Hajas szalonban készült - már csak azért is, mert Via volt Hajas László modellje a fodrászmester londoni debütálásakor a Royal Albert Hall-ban -, sminkjét pedig minden magyar sminkesek 'anyja', Sipos Zita rajzolta.

A vőlegény - aki báliruhás menyasszonya mellé frakkba öltözött - csak a templomban pillantotta meg felcicomázott aráját, hódolva a babonának. Az Árpád-házi Szent Margit templom plébánosa beszédébe természetesen beleszőtte a Webszerelem könyvet, mint az esküvőig vezető út elejét dokumentáló történetet.

Az Európa hajó tiszta fehérbe öltözött az alkalomra, körasztalait, párkányait és a pontonhidat színes virágok és szőlő díszítette a menyasszony kérésére. Az örömapa meglepetése egy operett csapat volt, akik magyar ruhában énekelték a 'Te rongyos élet'-et a násznép gyönyörűségére.

Augusztus 9-én volt a Webszerelem regényhőseinek esküvőjeA nyitótáncot Elvis Presley Can't Help Fallin' In Love-jára keringőzte el a pár, mely dalt az Átrium zenekar, a lakodalom 'talpalávaló-felelőse' játszott el élőben. A buli a Csavarad fel a szőnyeget!-tel nyitott, de Neoton Famíliára, Eddára (az ifjú férj miskolci) és Hosszú fekete haj-ra is mulatott a násznép a hajnalig tartó lakodalmon.

A négyfogásos, bőségtálakon felszolgált vacsora után Via és Arab Herceg kamerástul, mikrofonostul a násznépbe vetetették magukat, hogy vendégeiktől kért mini-interjúk segítségével idézzenek fel közös történeteket a gyerekkoruktól a lány-legénybúcsújukig, miközben a főasztal mellett elhelyezett kivetítőn fotókba zárt slide-show-ban ment a múlt.

A pár kérésére minden vendég névvel ellátott kaparóssorsjeggyel érkezett, mely egyúttal tombolajegy is volt: ki az új asszony általános iskolai takarékbélyeg füzetének 'hiteles másolatát' nyerte, ki pedig az NB2-ben játszó ifjú férj 'gyerekkori kosárlabdáját', melybe mélyen beégett tenyerének nyoma... A Webszerelem lakodalom tombolájának fődíja természetesen egy dedikált Webszerelem könyv volt.

Augusztus 9-én volt a Webszerelem regényhőseinek esküvőjeA Szamos Marcipán cukrászda ízletes tortáinak felszelése után a násznép több, mint fél órán át táncoltatta a menyasszonyt, majd pedig tradicionális párnatánccal múlatta az időt az immár pirosba öltözött ifjú pár visszaérkezéséig. Az ara az Orlando Collection míderjét és tüllszoknyáját viselte Vágó Réka rózsás cipellőjével.

A párnatáncot záró nászcsókot követően az ifjú pár végeláthatatlan harcba kezdett a kaparós sorsjegyekkel, melyeknek a násznép előtti nyilvános lekaparását vállalták házasságuk első közös feladataként.

A fél négyig tartó lakodalom után a pár előbb a Sziget Fesztiválon, később a Balaton partján elő-nászutazik. Házaséletük első nagy közös kirándulása okán aztán Dél-Nyugatnak veszik az irányt, és egy hónapon át a Francia Riviérán, meg a spanyol tengerparton csavarognak, sütkéreznek, fürdőznek és buliznak - mikor mi adódik...

A könyvAugusztus 9-én volt a Webszerelem regényhőseinek esküvője

A Webszerelem könyv 2008. július 1-től kapható az ország könyvesboltjaiban (Alexandra, Libri, Fókusz Könyváruház stb.) és a hipermarketekben (TESCO, Cora, Auchan), az interneten (Bookline.hu, Alexandra.hu, Libri.hu, Fókusz Online, VELVET Pláza stb.) pedig kedvezményesen is rendelhető.

A könyv bolti ára 2.999 Ft, de a kiadótól (WhySoft) 25%-os kedvezménnyel, azaz már 2.250 Ft-ért megvásárolhatod itt, a könyv hivatalos weblapján.

A Webszerelem könyv médiatámogatói: NLCafe.huPárom.huSzeretlek.huHazaiDivat.hu

Képek a Webszerelem esküvőről

{ADSENSE-LUDAK-160x600}

Új tartalom